Koliko nam se puta do sada desilo da nešto od odeće pocepamo ili nam se jednostavno od samog nošenja otrcalo i postalo ružno i neupotrebljivo.

Umesto da bacamo tu odeću možemo je popraviti. A ako ne uspemo u tome ili je očigledno da ne može, onda joj možemo udahnuti novi život napravivši od nje nešto drugo a da se istovremeno i dobro zabavimo.

Npr. ako su se vaši stari džemperi koje nosite još od srednje škole već poodavno suviše otrcali, od njih možete napraviti sebi šal, kapu, grejače za noge ili čak rukavice.

Takođe, ako imate problema npr. sa cibzarom ili dugmićima, u ovom videu ćete naći veoma jednostavna rešenja i za te probleme.

Verujemo da vam se ponekad desi da prospete vino po svojoj odeći, ili neka slična nezgoda. Tako nastala mrlja se lako otkloni ako je pospete solju, a potom isperete vrelom vodom.

Pored navedenih stvari u ovom videu ćete otkriti još nekoliko korisnih stvarčica koje biste trebali znati u vezi sa automobilima ili vinima i vinskim bocama…

Pogledajte:

Slobodno postavite pitanja našim autorima u polju za komentar na dnu ove strane. Učestvujte u kreiranju magazina zajedno sa nama.