Novogodišnji i božićni praznici su pred nama pa tako i priprema kolača za proslavu. Ako volite da pečete mafine, a već vam je ponestalo ideja kako da ih dekorišete, pripremili smo vam video sa kreativnim i originalnim idejama za ukrašavanje i serviranje mafina.

U našem članku Biobella posni recepti možete da pronađete jednostavan recept za čokoladne veganske mafine, a na videu možete pogledati korak po korak kako da ih kasnije dekorišete i servirate.

Impresionirajte vaše drugare i porodicu ovim kreativnim i duhovitim idejama i pretvorite vaše mafine u ružičastog flaminga, pivsku kriglu, ruku („lajk“), veliki mafin, buket cveća ili verenički prsten za posebnu romantičnu priliku.

Kašikom za sladoled rasporedite krem u boji na svaki mafin i kasnije ga razmažite ravnim nožem ili špatulom za kolače. Ukrasite ih dodatno poslastičarskom kesom ili špricem s raznim nastavcima i uživajte u vašim kolačima po kojima će vas se sigurno svi sećati. Prijatno!

Pogledajte video:

 

Slobodno postavite pitanja našim autorima u polju za komentar na dnu ove strane. Učestvujte u kreiranju magazina zajedno sa nama.