Praznici nam stižu i mnogo im se radujemo! Vreme darivanja nas nije zaobišlo i uživamo u tome.

U skladu sa našim uverenjima i životnim stilovima, odlučili smo da objavimo našu prvu kuvaricu. Verovatno ste je već prelistali i znate o čemu pričamo. To je kolekcija nama veoma dragih recepata, koje smo odlučili da podelimo sa svima onima koji uživaju u posnoj (veganskoj) ishrani. A taman smo je objavili na početku posta, da pomogne onima koji možda još uvek nemaju dovoljno ideja i vremena za istraživanje i isprobavanje.

Koliko vidimo, kuvarica vam se baš dopala, i zato smo odlučili da vas nagradimo. Svi vi koji ste preuzeli našu kuvaricu, sada kada realizujete neki od recepata – to možete i fotografisati, a nama poslati fotografije.

Učinite to do 3. januara 2018. godine, a mi ćemo već 4. januara objaviti autore 5 nama najlepših fotografija. Te iste autore ćemo obradovati poklon paketima koje ćemo poslati poštom! A kutije ćemo napuniti našim različitim proizvodima. Za potpuno uživanje u praznicima.

Fotografije nam možete poslati na Instagram, Facebook ili na mejl marketing.bioland@gmail.com. Sve ćemo ih objaviti na našoj Facebook stranici i potpisati autore. Na ovom konkursu mogu učestvovati sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Srećni praznici!

Slobodno postavite pitanja našim autorima u polju za komentar na dnu ove strane. Učestvujte u kreiranju magazina zajedno sa nama.