Pozdrav svim čitaocima!
Dobro došli na ove stranice Biobellinog „tizera“ tj. kratkih informacija o tome šta nas čeka u ovoj 2017. godini. Mi kao i uvek, imamo nove planove i ciljeve koje kao Biobella tim želimo da ostvarimo.

Prolazeći puno godina rada, naučili smo da ne vredi postavljati previše ciljeva, malo šta se onda uradi. Ponosan sam što smo iz godine u godinu rasli i uspevali da postignemo nešto novo, nekada je to bilo interno u okviru organizacije firme, a nekada i eksterno u vidu novih proizvoda.
Tako i ove godine, definisali smo par ključnih stvari koje želimo da ostvarimo na polju tržišta, i posebno na polju davanja dodatnih vrednosti i kvaliteta našim dragim kupcima.

Doduše, pre toga bih se osvrnuo na par ciljeva koje smo ostvarili u prošlog godini:

1. Naš postojeći Biobella keks sa džemom od kajsije i višnje smo upakovali u atraktivne kesice od 50g i time omogućili da dođe do mnogo većeg broja marketa u Srbiji, što bliže vama. Takođe smo stvorili i jedno malo „handy“ pakovanje koje možete uvek da imate uz sebe.

2. Kreirali smo dva nova proizvoda: Biobella keks sa belgijskom čokoladom i Biobella keks sa čija semenkama. Konačno smo našli najkvalitetnije belgijske komadiće čokolade i kreirali super ukusan keks, i usput postali prva firma koja je napravila ukusan keksić sa čija semenkama.

3. Preselili smo kompaniju iz porodične kuće u Petrovaradinu, u halu od 1000 m2 u Sirigu.

Halu smo prilagodili najvišim standardima bezbednosti hrane, i time postigli još bolju sledljivost i kontrolu naših proizvoda.

4. Uveli smo standard bezbednosti hrane ISO 22000, koji sada pored postojećeg HACCP sistema osigurava dodatnu dimenziju kvalitetu poslovanja.

I tako, sve u svemu nije bila loša godina. Trudili smo se i tu da poboljšamo ono što se poboljšati može i kreiramo nove kvalitetne proizvode u skladu sa našom misijom. A sada dosta o staroj godini, 2017. je ipak tu!

1. Biobella magazin!
Već se nalazite na stranicama naše nove kreacije, nečega u šta ulažemo dosta energije i planiramo tako da nastavimo cele godine kako bi unapredili ovaj naš magazin i dalje ostvarivali našu misiju, a to je da pružimo što više kvalitetnih proizvoda i informacija koje mogu da podrže i unaprede lepotu života pojedinca, bilo bogatstvom ukusa, brigom o ishrani, brigom o telu…
Tako je nastao Biobella online magazin koji će vam pružiti kvalitetne i u praksi upotrebljive informacije iz oblasti zdrave ishrane, fitnesa i vežbanja, opšteg zdravlja  i izbalansiranog života. Tokom godine će se pojaviti još neke kategorije koje vam mogu biti zanimljive pa budite svakako uz nas.

 

2. Novi proizvodi!
Razmišljajući o novim proizvodima, i istražujući šta je to što bismo mogli da napravimo da ljudima prija i bude svakodnevno korisno, čime mogu da zamene nešto što sada jedu a što nije toliko zdravo ili funkcionalno, za ovu godinu spremamo dva nova proizvoda:

  • Biobella filovani sendvič keks sa tamnim čokoladnim punjenjem
  • Biobella filovani sendvič keks sa belim čokoladnim punjenjem

Neko vreme nam već stižu sugestije od naših kupaca da bi voleli da imaju kvalitetan integralni keks punjen čokoladom koja takođe nema belog šećera. Uspeli smo da napravimo čokoladno punjenje sa fruktozom, koje je izuzetno kremasto, topljivo i ukusno. Za sada još prilagođavamo keksić da bismo dobili poseban doživljaj. Planiran proizvod bi trebao da ugleda svetlost dana i da se nađe na policama prodavnica zdrave hrane u martu, a marketa od aprila-maja, tako da budite spremni. Svakako ćete biti obavešteni na ovim stranicama.
Takođe, jedan proizvod za zabavu, grickanje, doručak ili užinu koji nije nov, ali se do sada prodavao samo u prodavnicama zdrave hrane, dobiće posebno lepo pakovanje i naći će se na policama skoro svih marketa i što većeg broja malih radnji. U pitanju je:

  • „Crunchy“ hrskavi Biogric sa ovsenim brašnom i lanenim semenkama

Ovaj put smo se potrudili da malo izmenimo Biogric i da pokušamo da ga napravimo još hrskavijim, topljivijim i ukusnijim. Povratne informacije su da smo uspeli. Iako standardna ljubav prema Biogricu sa susamom ili kikirikijem ne opada, verujemo da ovaj proizvod može da bude posebno interesantan čak i široj ciljnoj grupi kao i deci. Upravo je gotov, tako da polako traži put do polica, pa budite spremni i merkajte, može svaki čas da se pojavi u vašoj omiljenoj prodavnici.

Za kraj ću da kažem da je to sve… Ili možda i nije, videćemo tokom godine. Imamo još zanimljivih ideja i pravaca o kojima razmišljamo, neke smo čak i pokrenuli, ali to su za sada slatke tajne, pa kada budu blizu kraju pisaćemo o njima.

Do tada uživajte u vašim omiljenim Biobella i Biogric proizvodima kao i u tekstovima naše Daniele i Ognjena. Biće ovo zanimljiva godina.

Do sledećeg čitanja,
Jovan Ristić

Slobodno postavite pitanja našim autorima u polju za komentar na dnu ove strane. Učestvujte u kreiranju magazina zajedno sa nama.