Pozdrav dragi prijatelji. Dobro došli na zvanični Biobella online magazin o zdravom životu. Kažem magazin jer ovaj kutak na webu smo kreirali sa idejom da bude mesto koje je intimno, domaće, ušuškano, a opet bogato veoma bitnim informacijama za svakoga koga interesuje zdrav život, briga o sebi i bližnjima.

Moje ime je Jovan Ristić.  Jedan sam od vlasnika kompanije i kreatora Biobella i Biogric proizvoda. Biću vaš domaćin na ovim stranicama i osoba preko koje ćete moći da se upoznate ne samo sa našom kompanijom već i sa vizijom i misijom koja nas pokreće. Većinu vremena ćete se družiti sa našim stručnim saradnicima iz oblasti zdrave ishrane i fitnesa. Kako naš magazin bude rastao, naćiće se ovde i druge teme koje će nam svima pomagati da naučimo nešto novo što možemo praktično iskoristiti u nastojanju da unapredimo sopstveni svakodnevni život. Stoga vas pozivam da mi pišete bilo da se radi o pohvalama ili kritikama i da iznesete vaše ideje šta je ono što vas interesuje da čitate a da može da doprinese lepoti vašeg života na: magazin@biobella.rs

Autori tekstova koje spremamo su kvalifikovani stručnjaci iz svojih oblasti, sa dugogodišnjim iskustvom i praksom u primeni onoga o čemu pišu.

Oni će se sami predstaviti u svojim kategorijama kroz autorske tekstove, verujem na veliko zadovoljstvo vas čitalaca . Ovde ne želimo da se bavimo prepričavanjem, već korisnim informacijama proverenim u praksi. U narednom periodu možete da očekujete zaista zanimljive tekstove na teme:
* Mitovi i legende o ishrani
* Posna ishrana i zdravlje
* Detoksikacija
* Vežbe za mršavljenje
* Šta jesti za doručak kada treniramo?
* Fitnes za savremene mame
* … i još mnogo toga…

Pre 15 godina kada smo stvarali Biobella keks, imali smo viziju toplote doma u omiljenoj fotelji kraj prozora sa pogledom napolje na srebrnkasti sneg i decu kako se sankaju, dok mi držimo omiljenu knjigu u rukama. Možda je čitamo, a možda i samo uživamo u ambijentu uzimajući keksić iz činije pored, dok iz šoljice čaja ili kafe razigrana topla isparenja formiraju sopstveno minijaturno magično pozorište…

Bili smo motivisani da napravimo nešto što će da ponudi zadovoljstvo, bogatstvo ukusa, a pored toga i spokoj uma jer znamo da je u pitanju proizvod koji je zaista prirodan, kvalitetan i doprinosi funkcionalnosti tela.To je bio naš doprinos lepoti života. Sada, prilikom kreiranja ovog magazina, opet osećamo onaj mladalački entuzijazam i ispunjenost jer nudimo dodatnu vrednost. Kreiramo mesto gde ćemo svi moći da dobijemo besplatno  kvalitetne i vredne informacije koje možemo praktično iskoristiti da pomognemo sebi i bližnjima u nastojanju da učinimo sopstvene živote lepšim. Često čujemo izreku „znanje je jedina stvar koja se množi deljenjem“. Mi zato delimo malo znanja, i nadamo se da će to rezultirati množenjem sreće svih nas. Volimo da doprinosimo lepoti života, jer tada su i naši životi lepši i imaju dublji smisao. Želim vam da uživate uz naše tekstove i informacije koje ćete dobiti na online stranicama Biobella magazina. Za sve što vas interesuje slobodno pišite ili pošaljte sliku ili neki drugi sadržaj sa hashtag oznakom: #zagrizizivot.

Do skorog čitanja,

Jovan

Slobodno postavite pitanja našim autorima u polju za komentar na dnu ove strane. Učestvujte u kreiranju magazina zajedno sa nama.