Postupak:

1. sloj – Mleveni ili mrvljeni Biobella keks prema vašoj želji poprskati s malo mleka ili soka od narandže. Mi smo koristili Biobella Rogač.

2. sloj – Puding od prosa: ½ šoljice prosa (oko 75g) kuvati sa ½ litra biljnog mleka, šoljom vode i 2-3 kašike šećera kokosovog cveta ili nekog drugog prirodnog zaslađivača oko 30 min. Pred kraj dodati malo vanilina i korice od narandže. Smiksati štapnim mikserom ili u blenderu. Ohladiti pre serviranja.

3. sloj – Smiksati maline i ukrasiti dodatno sa šumskim voćem i trešnjama. Prijatno!

Priprema: Barbara Gaj Ristić, Foto: Barbara Gaj Ristić i Jovan Ristić

Da vaš online Biobella Magazin bude uvek samo na klik daleko od vas. Sačuvajte ovu stranicu!

(desni klik, a zatim „add to bookmarks“ ili „ctrl+d“ na tastaturi :))